Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Kami Mencari Ahli Baru Di Indonesia

Share

Tuesday, April 20, 2010


"JAKARTA 13 April – Hai-O Marketing Sdn. Bhd. yang meluaskan pasarannya ke Indonesia menerusi perusahaan PT Hai-O Indonesia, menyasarkan mendaftar 1,000 anggota dalam tempoh enam bulan.
Pengerusi Kumpulan Hai-O, Tan Sri Osman S. Cassim berkata, sambutan masyarakat negara ini terhadap syarikat jualan langsung (MLM) itu setakat ini menggalakkan dengan seramai 200 orang sudah menjadi anggota.
Hai-O yakin produk berkualiti yang ditawarkan, khususnya penapis air Bio Aura dan pakaian dalam pembentuk tubuh, Premium Beautiful, akan mendapat sambutan baik di kalangan masyarakat negara itu,” katanya pada pelancaran rasmi PT Hai-O Indonesia di sini baru-baru ini.
PT Hai-O Indonesia beroperasi sejak Ogos tahun lepas di kawasan strategik di Rukun Mangga Dua Square, Jl. Gunung Sahari Raya Jakarta, sebuah kawasan yang di keliling gedung membeli-belah utama di kota raya ini. – Bernama"

Petikan akhbar di atas merujuk kepada Syarikat Hai-O Marketing yang telah membuka cawangan baru di Jakarta. Hai-O Marketing memberi peluang kepada ahli-ahli nya untuk menambah pendapatan lumayan. Syarikat ini telah berkembang pesat dan menerima pelabagai anugerah sejak penubuhan nya sejak 17 tahun yang lalu.

Pembukaan Hai-O Marketing di Jakarta memberi peluang kepada rakyat Indonesia untuk  sama-sama menjana ekonomi diri dan keluarga dengan menyertai Hai-O Marketing ini seterusnya sama-sama berniaga dan berusaha. Kepada mereka yang berminat boleh menghubungi saya di email : gmieaziz@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

My Favourite Site

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP