Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Asia's 200 Best Under A Billion

Share

Thursday, September 10, 2009

Salam sejahtera kepada rakan-rakan "BBK369" dan pengunjung.

Hari ni nak 'share' satu maklumat best.. Hai-O Enterprise telah tersenarai untuk Asia's 200 Best Under A Billion. Ini adalah pencapaian kali ketiga berturut sejak 2007.

Apa yang seronok sangat? Tumpang seronok kerana Hai-O Marketing Sdn. Bhd. adalah anak syarikat kepada Hai-O Enterprise. Pendapatan Hai-O Enterprise ada juga di jana oleh Hai-O marketing. Lagi pun kebanyakkan 'press release' selalu sebut cabang yang banyak menjana pendapatan adalah dari 'Multilevel Division' & ' Retail Division'.

Kat sini mari kita tengok pencapaian Hai-O Enterprise untuk Asia's Best Under A Billion kat bawah ni.

Asia's 200 Best Under A Billion 2009
Asia's 200 Best Under A Billion 2008
Asia's 200 Best Under A Billion 2007

Hebat kan, nak tunggu lagi? kepada rakan-rakan baru, teruskan usaha anda dan jangan putus asa. Rakan-rakan yang masih tercari-tercari dan teraba-raba untuk memahami peluang menjana income di Hai-O Marketing, segeralah hubungi saya. Rajin bertanya tak Sesat Jalan, InsyaAllah.

Okey, di kesempatan ini juga. Saya mengucapkan Selamat Raya Aidilfitri kepada semua. Sila pandu kereta anda hati-hati. Patuhi had laju yang ditetapkan.hehehe... Salah dan silap harap di maafkan.

Read more...

Hai-O Marketing To Grow Revenue By 10 Percent For By 2010

Share

KUALA LUMPUR, Sept 8 (Bernama) -- Multi-level marketing company, Hai-O Marketing Sdn Bhd, expects its revenue to grow by at least 10 percent for the financial year ending April 30, 2010, driven by aggressive advertising and promotion (A&P) activities.

Managing director Ng Lip Yong said since March, the company had undertaken an intensive A&P which involved television advertisements as well as changing the look on 30 billboards.

"We have come up with more modern looking billboards along highways and in strategic locations, so that everyone knows about Hai-O.

"Morale is high within the company and this has actually given confidence to our distributors," he told Bernama in an interview.

The company posted revenue of RM350 million in the financial year ended April 30, 2009, a more than 20 percent growth from the RM280 million recorded the previous year.

The company has already reached its target of 100,000 members for this year.

According to Ng, Hai-O is hopeful of adding at least 3,000 new active members monthly before the end of the year.

"When the economy is bad, it is usually the time when many people come in search of an extra income. I think the Malaysian economy is in a recovery phase, which makes the situation even better now," he added.

Ng disclosed that to encourage more new business, the company was offering several incentive schemes to its distributors, who manage to achieve specific targets.

Recently, it spent RM2.4 million to send 426 distributors on the Umrah under the incentive scheme. This was also the largest group under this scheme. It had organised a similar incentive programme in 2004 and 2007 but involving only a smaller group.

Hai-O Marketing, which recently spread its wings to Indonesia, is looking at between one to two years before the operations there can start contributing to the company's earnings.

"We are going to have international sponsorship for Indonesia. This means a Malaysian distributor, can sponsor Indonesian downline distributors.This is the first step for us in expanding overseas.

"We have started to receive applications from people interested in becoming members in Indonesia," he said.

The Indonesian office started operations last month.

Ng said the company expects to have 5,000 to 10,000 new members in Indonesia in its first year of operation.

For the initial operation there, Hai-O has spent US$1 million.

"Indonesia is a market a lot of Malaysians are looking at and quite a number of companies have been successful over there. Basically, you must have the right product, pricing and marketing plan as well as leadership," he added.

Among Hai-O's products that are expected to garner interest is, its water filter, the Bio Aura.

-- BERNAMA

Read more...

Hai-O jangka pendapatan meningkat 10%

Share

SYARIKAT pemasaran pelbagai peringkat, Hai-O Marketing Sdn Bhd menjangka pendapatannya meningkat kepada sekurang-kurangnya 10 peratus bagi tahun kewangan yang berakhir pada 30 April 2010, dipacu aktiviti promosi dan iklannya yang agresif.

Pengarah Urusannya Ng Lip Yong, berkata sejak Mac, syarikat itu menjalankan kempen promosi yang giat membabitkan iklan televisyen serta menukar rupa bentuk 30 papan tanda besarnya.

“Kami menampilkan lebih banyak papan tanda besar dengan rupa bentuk lebih moden di sepanjang lebuh raya dan di lokasi strategik, jadi semua orang akan tahu mengenai Hai-O.

“Moral tinggi dalam syarikat sekarang dan ini sebenarnya memberikan keyakinan kepada pengedar kami,” katanya.

yarikat itu mencatatkan pendapatan RM350 juta dalam tahun kewangan berakhir 30 April, 2009, pertumbuhan lebih 20 peratus daripada RM280 juta dicatatkan tahun sebelumnya.

Syarikat itu sudahpun mencapai sasaran 100,000 anggota tahun ini.

Menurut Ng, Hai-O berharap dapat menambah sekurang-kurangnya 3,000 anggota aktif baru sebulan sebelum akhir tahun ini.

“Apabila ekonomi kurang baik, itulah masanya biasanya ramai orang mencari pendapatan tambahan. Saya rasa ekonomi Malaysia sedang berada di fasa pemulihan yang menjadikan situasi bertambah baik sekarang,” katanya.

Ng mendedahkan bagi menggalakkan lebih banyak perniagaan baru, syarikat itu menawarkan beberapa skim insentif kepada pengedarnya yang mencapai sasaran khusus.

Baru-baru ini, syarikat itu membelanjakan RM2.4 juta untuk menghantar 426 pengedar mengerjakan umrah di bawah skim berkenaan.

Ini juga adalah kumpulan terbesar di bawah skim ini. Syarikat itu mengadakan program insentif yang sama pada 2004 dan 2007, tetapi membabitkan hanya kumpulan yang kecil. - Bernama

Read more...

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP