Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Yayasan Hai-O serah RM100,000 untuk anjur pelbagai aktiviti kebajikan

Share

Friday, March 5, 2010

Yayasan Hai-O serah RM100,000 untuk anjur pelbagai aktiviti kebajikan 

YAYASAN Hai-O, cawangan kebajikan Kumpulan Hai-O Berhad memberi sumbangan sebanyak RM100,000 kepada Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-isteri (Bakti) bagi membantu menjalankan aktiviti kebajikan badan amal berkenaan.Cek sumbangan diserahkan oleh Pengurus Pembangunan Perniagaan Hai-O Marketing Sdn Bhd, Shahrizan Idris kepada Yang Dipertua Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-isteri (Bakti), Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Shahrizan berkata, sumbangan berkenaan diharap dapat membantu badan berkenaan menganjurkan pelbagai aktiviti yang memberikan manfaat kepada masyarakat. 

“Kami berharap sumbangan ini akan dapat membantu Bakti dalam memperluaskan lagi aktiviti kebajikan mereka. Semoga ia akan dapat membantu lebih ramai insan-insan yang kurang bernasib baik,” katanya. 

Turut hadir isteri Menteri dan Timbalan Menteri di pejabat Bakti di Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur, baru-baru. 

Selain sumbangan ini, Yayasan Hai-O turut menyumbang sejumlah RM78,000 kepada lima rumah kebajikan di sekitar Lembah Klang iaitu Pertubuhan Rumah Anak Yatim Miskin Daerah Kuala Langat, Rumah Amal Anak Yatim YPIN Jalan Banting Klang, Pengurusan Baitul Kasih Sg Buloh, Pertubuhan Kanak-Kanak Insan Istimewa Cemerlang Sungai Buaya Rawang dan Rumah Nursalam Jalan Chow Kit, Kuala Lumpur. 
Antara beberapa tujuan sumbangan ialah bagi mempertingkat dan memodenkan kemudahan pembelajaran serta penginapan lebih 150 penghuni rumah kebajikan berkenaan. 

Yayasan Hai-O menjalankan pelbagai aktiviti kebajikan yang dinamakan 'Dari Masyarakat Kepada Masyarakat' sejak ia ditubuhkan tahun lalu. Sebanyak 500 unit penapis air Bio Aura bernilai RM1 juta disumbangkan oleh Hai-O Marketing untuk diagihkan kepada badan kebajikan serta badan kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia. 

0 comments:

Post a Comment

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

My Favourite Site

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP