Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Hai-O: Pendapatan berkembang 10 peratus

Share

Sunday, September 20, 2009


Hai-O: Pendapatan berkembang 10 peratus

KUALA LUMPUR 8 Sept. - Syarikat pemasaran pelbagai peringkat, Hai-O Marketing Sdn. Bhd., menjangka pendapatannya meningkat kepada sekurang-kurangnya 10 peratus bagi tahun kewangan yang berakhir pada 30 April 2010, dipacu daripada aktiviti promosi dan iklannya yang agresif.
Pengarah Urusannya Ng Lip Yong berkata, sejak Mac, syarikat itu menjalankan kempen promosi yang giat melibatkan iklan televisyen serta menukar rupa bentuk 30 papan tanda besarnya.
"Kami menampilkan lebih banyak papan tanda besar dengan rupa bentuk lebih moden di sepanjang lebuh raya dan di lokasi strategik, jadi semua orang akan tahu mengenai Hai-O.
"Moral tinggi dalam syarikat sekarang, dan ini sebenarnya memberikan keyakinan kepada pengedar kami," katanya kepada Bernama dalam satu temu bual.
Syarikat itu mencatatkan pendapatan RM350 juta dalam tahun kewangan yang berakhir pada 30 April 2009, pertumbuhan lebih 20 peratus daripada RM280 juta yang dicatatkan pada tahun sebelumnya.
Syarikat itu telahpun mencapai sasaran 100,000 anggota tahun ini.
Menurut Lip Yong, Hai-O berharap dapat menambah sekurang-kurangnya 3,000 anggota aktif baharu sebulan sebelum akhir tahun ini.
"Apabila ekonomi kurang baik, itulah masanya biasanya ramai orang mencari pendapatan tambahan. Saya rasa ekonomi Malaysia sedang berada di fasa pemulihan, yang menjadikan situasi malahan bertambah baik sekarang," katanya.
Lip Yong mendedahkan bagi menggalakkan lebih banyak perniagaan baharu, syarikat itu menawarkan beberapa skim insentif kepada pengedarnya yang berjaya mencapai sasaran khusus.
Baru-baru ini, syarikat itu membelanjakan RM2.4 juta untuk menghantar 426 pengedar mengerjakan Umrah di bawah skim tersebut. Ini juga merupakan kumpulan terbesar di bawah skim ini. Syarikat itu mengadakan program insentif yang sama pada 2004 dan 2007 tetapi melibatkan hanya kumpulan yang kecil.
Hai-O Marketing, yang baru-baru ini melebarkan sayapnya ke Indonesia, menyasar antara satu hingga dua tahun sebelum operasi di sana boleh mula memberi sumbangan kepada pendapatan syarikat. - Bernama


Arkib: Utusan Melayu

0 comments:

Post a Comment

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

My Favourite Site

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP