Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Anda perlu tahu ini

Share

Monday, July 27, 2009

Assalammualaikum dan salam sejahtera…

Kenapa Hai-O Marketing? saya ada sebab tersendiri..

Suka saya berpesan di sini bahawa, jika anda berfikiran negatif mengenai peluang perniagaan jualan langsung lebih baik anda jauhkan diri. Biarkan saya dan rakan kongsi meneruskan usaha yang telah kami mulakan. Saya pasti suatu hari nanti saya dan rakan pasti akan berjaya dengan izin-Nya.

Hutang bank 10 tahun tu bukan lah bebanan. Kalau difikir-fikirkan, sebenarnya lebih dari jumlah tu kita bazirkan setiap bulan. Rugi ke kalau leh berada pada pendapatan 5 angka selepas 10 tahun? Kenaikan gaji tahunan saya adalah RM50.00 Sahaja. Kalau 10 tahun saya kerja , gaji saya baru menokok ke RM500. Cukup banyakkan. Anda fikir lah banyak ke tidak…

Taraf hidup sekarang semakin pesat meningkat…anda pasti berdepan dengan situasi yang sama seperti saya. Saya memilih bidang jualan langsung ini untuk mengimbangi keperitan hidup akibat peningkatan taraf hidup ini. Anda bagaimana?

Setiap tahun kita akan menghadapi kenaikan harga barangan komoditi…kesan daripada itu juga ia akan turut menyebabkan kenaikan harga-harga barang keperluan harian kita, bukan itu sahaja malahan akan turut meyebabkan peningkatan kos-kos operasi seperti tariff elektrik, kos pengangkutan, pen.yelengaraan air dan lain-lain. Kita sebagai pengguna akan terasa kerana kita memang memerlukannya

Saya tidak pernah nak paksa rakan-rakan saya untuk terjun ke bidang perniagaan jualan langsung ini. Sebagai manusia yang berakal anda berhak membuat keputusan anda sendiri.

Andai anda ada 10 orang rakan menjadi ahli Hai-O Marketing dan setiap bulan anda dan rakan-rakan kongsi mengamalkan konsep beli untuk kegunaan sendiri maka akan terjadi seperti dibawah

Ahli

Point Value

Tempoh Masa

Point Value Terkumpul

Pangkat Anda

11 ahli

200

1 bulan

2200

D1

11 ahli

200

12 bulan

26400

SM

(Jadual ini Hanyalah Anggaran sahaja, Maklumat lanjut sila berhubung terus dengan saya)

Barang yang perlu anda beli adalah keperluan harian anda seperti sabun mandi, shampoo rambut, pembunuh serangga, pencuci pinggan mangkuk, jus minuman dan macam2 keperluan rumah yang lain.

Anda membeli di pasaraya apa yang akan dapat. Hanyalah barangan. Duit anda juga tidak dikembalikan.

Dengan membeli sebagai Ahli Syarikat Jualan Langsung anda akan mendapat ‘point’ dan sebahagian ‘duit anda’ dikembalikan dalam bentuk bonus.Mengikut syarat-syarat yang ditetapkan.

Kadang-kadang saya tergelak kerana ramai berpendapat harga barangan dari syarikat jualan langsung terlalu tinggi dengan harga pasaran. Kat mana yang tinggi harga tu? Sebenarnya banyak barangan kita dirumah memang terlalu tinggi harganya di banding dengan kos sebenar barang.

Contoh 1.

Pembakar Roti Jenama X

Harga Import RM4.00/unit Harga End Customer RM79.90/unit

Contoh 2.

Pakaian Dalam (BRA) Jenama Y

Harga Import RM2.00/pcs Harga End Customer RM39.90/pcs

Saya tak boleh nak dedahkan semua nya. Cukuplah 2 contoh ini.

Bagaimana anda hendak Berjaya dalam Perniagaan Jualan Langsung ini banyak caranya. Yang penting ubah pemikiran anda, anda pasti mengubah reality kehidupan hidup anda.

Anda ada kelapangan, hubungi la saya.

Sekian, wassalam.

"Bersama kami di Hai-O Marketing"

0 comments:

Post a Comment

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

My Favourite Site

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP