Sila Hubungi Saya Untuk Maklumat Mutakhir

Anda melihat ini sebagai Peluang?? - Hubungi 012 374 1232 gmie "HANYA DIRI SENDIRI YANG BOLEH MENGUBAH REALITI KEHIDUPAN HIDUP KITA.APA YANG KITA MILIKI HARI INI ADALAH ATAS USAHA KITA SELAMA INI.ANDA BERPUAS HATI??"

Kenapa???

Share

Thursday, March 26, 2009

Kenapa saya pilih bidang ini dan jenama ini??


Sudah banyak jenama dan program yang diperkenalkan kepada saya oleh rakan-rakan. Samada rakan sekerja atau rakan-rakan lama semasa zaman belajar dahulu....

terima kasih kerana mereka masih ingat kepada saya dan mahu saya juga turut berjaya seperti mereka... namun saya tetap tidak mahu menyertai mereka.

Sehinggalah saya sendiri terbuka untuk menceburi bidang yang sama dengan mereka tetapi bukan dari jenama yang sama.

Sebelum kita menyertai apa-apa program pastikan kita benar-benar faham akan hala tuju dan matlamat program tersebut. Pastikan kita memahami 100% akan pelan program yang ditawarkan oleh mereka. Jika kita benar-benar faham pasti kita akan melakukan sesuatu untuk turut sama menikmati hasil seperti orang-orang yang telah berjaya. Dijemput berjumpa dengan saya untuk mengetahui plan pemasaran program ini.

Orang lain tidak akan tolong kita jika kita sendiri tidak boleh tolong diri kita... Kita semua nak kaya cepat sangat ker? Tidak boleh ke sabar sebelum menuai hasil...Jika kita mula hari ini dengan modal sebanyak (beberapa yang ada) dan hasil lumayannya kita tuai selepas 10 tahun dengan syarat kita bekerja keras sepanjang tempoh tersebut... tapi dalam program ini... ramai yang menuai hasil selepas 1-3 bulan sahaja...mampu menjana pendapatan 4-5 angka, memiliki kereta-kereta impian mereka...bagaimana cara nya....jumpa je saya ...saya akan ceritakan kepada anda rahsia nya

Ini bidang perniagaan, bukan nya pelaburan apatah lagi skim cepat kaya... menjual itu wajib barulah namanya perniagaan kemudian kita perlu memperluaskan legasi kita dengan mencari rakan-rakan kongsi yang bersama-sama kita untuk memacu perniagaan ini berkembang dan maju.

Perniagaan ini pun kita lakukan secara part-time jer... tapi if ada yang nak buat full time tidak pula saya menghalang... kalau dah part time pasti masa kita yang uruskan...bukan masa yang uruskan kita...hehehe...harap faham..pilih je masa bila yang sesuai untuk anda bekerja...

Kepada anda yang mempunyai iltizam dan semangat yang tinggi mari bersama-sama saya untuk mengetahui sebenar-benarnya berkenaan program ini.

Hubungi saya di 019 234 1232 - azmi

0 comments:

Post a Comment

Bagaimana bermula( Pilihan Bukan Paksaan)

Hai-O Marketing... My Choice of Life


Modal anda untuk perniagaan ini:
Yuran Ahli = RM30.00 sthn
Bulanan = RM250.00 ke RM300.00 sahaja.
Harian = RM8.30 ke RM10.OO SAHAJA
(Strategi kumpulan kami menjadikan bisnes ini RM0.00 modal)
Tak percaya???
Tak faham???
Jom kita jumpa MINUM & DENGAR


Bukan skim cepat kaya/binary @ bisnes internet
Pakej sistem yang cepat, mudah dan lumayan
Tabung kereta
Bonus tanpa had
Melancong keluar negara 2-3 kali setahun
Tiada risiko
Boleh diwarisi
Pencen sebelum usia pencen
Tanpa modal dan dana disediakan
Kelebihan kepada kakitangan kerajaan/badan berkanun
Terbuka juga kepada Kakitangan Swasta

Dalam kehidupan ini, Kita sentiasa inginkan yang TERBAIK sahaja. Kita belajar bersunggguh, bekerja dengan rajin tetapi kita tetap berlari setempat. Kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Terperangkap dalam sistem “belajar rajin-rajin nanti dapat kerja bagus-bagus”..(tapi bos yang kaya), Ada duit tapi masa tak ada (tak seronok juga!), Gaji dapat sebulan sekali tapi nak guna duit gaji setiap hari (pertengahan bulan poket dah kosong), Ada duit tak boleh guna (simpan perlaburan 8% dividen setahun, cukup ke?) Ada hati nak bina masjid (kahwin), mesti buat personal laon, lepas kahwin hutang keliling pinggang (nak bayar personal loan).

Hari ini anda saya beri peluang… kita kongsi sama-sama peluang ini…
Saya di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu.

Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG!

Bersama-sama kami di Hai-O Marketing untuk mencapai impian menjadi seorang usahawan jutawan.

012 374 1232

Blog News

Related Posts with Thumbnails

Rakan-rakan

Follow Me

Get Connected

RSS Link Twitter Link Facebook Link Flickr

gmieaziz369.blogspot.com

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP